Bolk Transport implementeert Navitrans

Lees meer over hun besluitvorming, de verwachtingen en de implementatie
Leestijd: 3 minAuteur: Roderick Verhoef

Eind 2019 heeft het in Almelo gevestigde Bolk Transport gekozen om gebruik te maken van het Navitrans Transport Management Systeem. Het op Microsoft Dynamics Business Central gebaseerde Navitrans biedt Bolk Transport de mogelijkheid om op termijn al haar logistieke processen te ondersteunen.

“En juist daar ligt hem de uitdaging” geeft Frans Savenije van Bolk Transport aan. “Ons bedrijf heeft zich door de jaren heen ontwikkeld als een stabiel, gevarieerd en innovatief transportbedrijf met uiteenlopende activiteiten en klanten. Tijdens het uitgebreide salestraject heeft Rainbow Logistics IT aangetoond dat Navitrans al onze logistieke processen kan ondersteunen. Of het nu gaat om exceptioneel transport, container transport of fijnmazige distributie.”

“Maar het besluit is niet alleen op functioneel vlak genomen.” vervolgt Frans Savenije. Het uiterst moderne Microsoft Dynamics Business Central platform biedt ons ook enorm veel toegevoegde waarde. Zo kunnen we met behulp van het Microsoft Power platform (Power BI, Power Apps en Power Automation) in eigen beheer dashboards, app’s en integraties realiseren.”

“Het feit dat Rainbow Logistics IT zich als implementatie partner van Navitrans heeft bewezen bij bedrijven uit de regio (Nijhof Wassink, Dasko etc.) heeft natuurlijk ook een rol gespeeld. Er moet een bepaalde klik zijn tussen de medewerkers om een succesvol project te draaien. Het blijft mensenwerk! Dat onderschrijft onze bedrijfsfilosofie: SAMEN VOORUIT.”

Vanuit Rainbow Logistics is Gerrit-Jan Laseur als Solutions Architect betrokken bij de implementatie van Navitrans. “Vanuit Bolk Transport worden veel inspanning gedaan om het project succesvol te laten verlopen. Er is een serieuze projectorganisatie opgetuigd en er zijn speciale werkplekken ingericht voor de key-users”, aldus Gerrit-Jan Laseur. “We zijn nog maar net gestart met het implementatie traject maar we hebben alle vertrouwen in een succesvolle live-gang!”

4 redenen om chauffeurs een driver app te geven.

Ondersteun chauffeurs beter en krijg meer inzicht in je processen

Lees hier hoe!x