Onze experts ondersteunen je ‘all the way’

Professionele service voor een optimale inzet van je logistieke software

Advies, implementatie en support

Wij helpen je bedrijf alles uit Navitrans te halen ‒ voor, tijdens én na de implementatie.

implementartie LR - Diensten NaviTrans is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te implementeren. Maar ieder bedrijf is anders en dus ook iedere implementatie. We leren je organisatie eerst goed kennen. Daarna bepalen we hoe we te werk gaan voor minimale risico’s en maximale resultaten. Welke aanpak we ook kiezen, we zijn altijd transparant in wat we doen en werken nauw met je samen. Ook nemen we alle tijd voor je medewerkers. Nieuwe bedrijfssoftware heeft immers een grote impact op hun dagelijks werk. En hoe sneller en beter zij de software omarmen, hoe meer jij uit je investering haalt.
support LR - Diensten We trainen je medewerkers voor, tijdens en na de implementatie van NaviTrans. Zo zijn ze in no-time met de software uit de voeten. En ook in de dagelijkse praktijk kun je op ons rekenen. Heb je vragen? Of gaat er iets niet goed? Je kunt altijd een beroep doen op onze helpdesk. We helpen je snel verder.
consultancy LR - Diensten Onze consultants zijn niet alleen IT-experts, maar ook thuis in de wereld van de logistiek. Ze weten wat er speelt en wat telt voor je bedrijf en klanten. Met hun kennis en ervaring helpen ze je optimaal gebruik te maken van NaviTrans ‒ nu én in de toekomst. Transport management, warehouse management en forwarding management: ze kennen de mogelijkheden van de software op ieder gebied. Die mogelijkheden passen ze toe op een manier die aansluit bij de behoeften van jouw bedrijf. Wil je je logistieke processen verder automatiseren? Ze denken graag mee over hoe het nog beter kan.