Navitrans forwarding management systeem

Je internationale transporten tot in de puntjes geregeld

Feilloze sturing van je forwarding-activiteiten

Stroomlijn je multimodale goederenbewegingen

Als expediteur ben je de spin in het web bij internationale transporten. Steeds weer zoek je beste logistieke oplossing voor je klanten. Je kiest de vervoersmodaliteit, zorgt voor snelheid, bepaalt de plaats van vertrek en regelt de handels- en douanevoorschriften.

Het forwarding management systeem van Navitrans helpt je om tijdens de hele reis het overzicht te houden, ook bij multimodale transporten. Je stroomlijnt alle activiteiten vanuit één dossier, houdt je kosten scherp in de gaten en grijpt effectief in als zich incidenten voordoen. Of het nu gaat om zeetransport, luchttransport of vervoer per vrachtwagen of trein, Navitrans zorgt ervoor dat je klanten de flexibiliteit, snelheid en service levert die ze van een modern logistiek bedrijf verwachten.

forwarding circle - Forwarding

Wat Navitrans uniek maakt

Alles wat een modern logistiek bedrijf nodig heeft en meer!

Hét forwarding management syteem voor expeditiebedrijven die internationale goederentransporten uitvoeren en afhandelen, via zee-, spoor-, weg- of luchtvracht.

workflow - Forwarding

Uitgebreide workflow

Maak een workflow op maat voor ieder soort goederenbeweging om de taken en documenten per dossier goed en volledig af te handelen.
rentabiliteit - Forwarding

Inzicht in rentabiliteit

Hou grip op je marge en onderhanden werk door registratie van voorgecalculeerde, gebudgetteerde en gerealiseerde kosten en opbrengsten.
flex document opmaak - Forwarding

Flexibele documentopmaak

Gebruik Word-sjablonen om alle benodigde documenten te genereren, printen en mailen op basis van de in Navitrans vastgelegde data.
stakeholders - Forwarding

Communicatie met stakeholders

Maak data uit dossiers beschikbaar voor iedereen die betrokken is bij een transport en ontvang informatie terug, via o.a. EDI, INTTRA en Cargonaut.
Microsoft logo wit - Forwarding

Ontwikkeld op Microsoft Dynamics 365 Business Central

Schaalbaar. Robuust. Toekomstvast.

navitrans device dummy V2 - Forwarding

Zien is geloven!

Wil je weten wat het forwarding management systeem van Navitrans voor jouw bedrijf kan betekenen? We laten het je graag zien in een demonstratie op maat. Toegepast op jouw specifieke bedrijfsprocessen en vraagstukken. Is je planning complex? Gebruik je speciale tariefstructuren? Werk je internationaal of met veel partners? Wij gaan de uitdaging graag aan!