Vertrouw op een bewezen oplossing

Ontwikkeld op Microsoft Dynamics 365 Business Central

Schaalbaar. Robuust. Toekomstvast.

NaviTrans is gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central. Dat is de nieuwe naam van Microsoft Dynamics NAV, de geïntegreerde ERP-bedrijfssoftware van Microsoft voor middelgrote bedrijven. Dynamics 365 Business Central ondersteunt al je bedrijfsactiviteiten. Met één centraal systeem heb je altijd volledig en betrouwbaar inzicht in je bedrijfsprestaties. De slimme software helpt je snel en flexibel in te spelen op uitzonderingen, interne veranderingen en marktontwikkelingen.

Dynamics 365 Business Central werkt nauw samen met andere veelgebruikte Microsoft-oplossingen. Bijvoorbeeld Office 365, Windows 10, SQL Server en SharePoint. Dankzij de bekende Microsoft gebruikersinterface zijn je medewerkers snel thuis in de software.

Stroomlijn je financiën

Maak nauwkeurige prognoses

Verfijn je financiële prognoses met geavanceerde analyses waarin je je data vanuit verschillende invalshoeken bekijkt. Maak rapporten op maat dankzij de naadloze integratie met Microsoft Excel.

Neem onderbouwde beslissingen

Koppel de data van je boekhouding, verkoop, inkoop, voorraad en klantinteracties aan elkaar voor een totaaloverzicht van je bedrijf. Breng je financiële prestaties real-time in beeld met ingebouwde Power BI-dashboards.

Versnel je financiële afwikkeling en rapportage

Stroomlijn je debiteuren- en crediteurenbeheer, handel facturen automatisch af en maak rapportages die aan alle compliance-eisen voldoen.
finance printscreens - Microsoft Dynamics 365
Microsoft Dynamics 365 Business Central devices - Microsoft Dynamics 365

Run je bedrijf overal

Kies voor cloud, on-premise of hybride

Werk overal op dezelfde manier. Het maakt niet uit of je gaat voor een implementatie in de cloud, on-premise of een combinatie daarvan.

Werk mobiel

Neem je bedrijf altijd met je mee. Windows, Android of iOS: met de mobiele versie van Dynamics 365 werk je op ieder apparaat.
Microsoft logo wit - Microsoft Dynamics 365

Ontwikkeld op Microsoft Dynamics 365 Business Central

Schaalbaar. Robuust. Toekomstvast.

navitrans device dummy V2 - Microsoft Dynamics 365

Zien is geloven!

Wil je weten wat Navitrans voor jouw bedrijf kan betekenen? We laten het je graag zien in een demonstratie op maat. Toegepast op jouw specifieke bedrijfsprocessen en vraagstukken. Is je planning complex? Gebruik je speciale tariefstructuren? Werk je internationaal of met veel partners? Wij gaan de uitdaging graag aan!