Navitrans in de praktijk

Werken áán je bedrijf, niet voor je bedrijf

Wat onze klanten zeggen

Het uiterst moderne Microsoft Dynamics Business Central platform biedt ons enorm veel toegevoegde waarde. Zo kunnen we met behulp van het Microsoft Power platform (Power BI, Power Apps en Power Automation) in eigen beheer dashboards, app’s en integraties realiseren.

Frans Savenije

Operations Manager, Bolk Transport

We vinden het een groot pluspunt dat NaviTrans een geïntegreerde oplossing voor onze operationele en financiële processen biedt. Ook de flexibele mogelijkheden om de software te koppelen met andere applicaties en systemen ervaren we als een belangrijk voordeel.

Nick Lenting

ICT Manager, Verdijk Transport

Rainbow Logistics IT heeft zich bewezen als een zeer professionele implementatiepartner. Bij een intensief project, zoals de implementatie van een ERP-systeem, moet je met open vizier communiceren en heldere afspraken maken.

 

André Swidde

Projectleider, Nijhof Wassink

Ons bedrijf heeft zich door de jaren heen ontwikkeld als een stabiel, gevarieerd en innovatief transportbedrijf met uiteenlopende activiteiten en klanten. Rainbow Logistics IT heeft aangetoond dat Navitrans al onze logistieke processen kan ondersteunen, of het nu gaat om exceptioneel transport, container transport of fijnmazige distributie.

Frans Savenije

Operations Manager, Bolk Transport

Met de overstap van meerdere systemen naar NaviTrans hebben we de efficiency en kwaliteit binnen ons bedrijf verhoogd. Daarnaast zorgen vernieuwde technieken voor een hoge performance. Zowel onze medewerkers als onze klanten profiteren daarvan.

Annette van Wichen

Managing Director, Midl Logistics

Klanten die je voorgingen