Verhalen met impact

We zijn niet alleen ICT’ers, maar kennen ook alle ins & outs van transport en logistiek. Hier delen wij onze verhalen om jou te helpen betere besluiten te nemen, processen te verbeteren en je klant nog beter te bedienen.

webinar publicatie - Publicaties

Webinar: Navitrans Kwartaalupdate Q1

Leer alles over de nieuwste functionaliteiten van Navitrans en hoe jij het maximale uit je bedrijfssoftware haalt tijdens dit webinar.

Virtueel softwareproject overzicht - Publicaties

Blogartikel: 4 voordelen van een virtueel softwareproject

In dit artikel lees je 4 voordelen van een virtueel softwareproject en waarom het misschien zelfs beter werkt dan een project op locatie.

Brexit overzicht 1 - Publicaties

Blogartikel: 4 stappen die je moet zetten als je goederen van en naar het Verenigd Koninkrijk vervoert

In dit artikel lees je wat erbij komt kijken als je na de Brexit goederen wilt vervoeren van en naar het Verenigd Koninkrijk en welke stappen je moet zetten.

NRBL Ebook Pakketselectie webimages - Publicaties

eBook: Hoe selecteer je de beste software voor jouw logistieke bedrijf?

Hoe selecteer je de beste software voor jouw logistieke bedrijf? In dit eBook lees je acht concrete stappen om tot die keuze te komen, met een uitgebreide uitleg per stap.

NRBL webimages 480x200px6 - Publicaties

Referentie: Slavenburg & Huyser Naxco

Hoeveel winst kun jij behalen door je forwardingmanagement te automatiseren? Ontdek hoe Slavenburg & Huyser Naxco profiteert van de nieuwe forwarding-functionaliteiten in Navitrans.

NRBL webimages 480x200px12 - Publicaties

Blogartikel: 4 redenen om chauffeurs een Driver app te geven

Hoe wissel jij informatie, zoals zendingsinformatie, vrachtbrieven en ritgegevens, uit met onderaannemers? Lees hoe je onderaannemers met een Driver app op een slimme en laagdrempelige manier dezelfde basisfunctionaliteiten biedt als met een boordcomputer.

NRBL webimages 480x200px5 - Publicaties

Blogartikel: Datagedreven logistiek – 5 leerervaringen

Datagedreven logistiek, hoe doe je dat? We hebben in dit artikel vijf leerervaringen uit de praktijk voor je op een rijtje gezet! ………………………..

NRBL webimages 480x200px533 - Publicaties

Blogartikel: Maatwerk in Microsoft Dynamics

Traditioneel maatwerk leidt vaak tot hoofdbrekens bij nieuwe releases. Met de komst van extensions binnen Microsoft Dynamics is dat verleden tijd!

bolk 1 - Publicaties

Blogartikel: Bolk Transport implementeert Navitrans

Bolk Transport uit Almelo implementeert Navitrans. Lees meer over hun besluitvorming, de verwachtingen en de implementatie.