Navitrans transport management systeem

Zeker van een optimale planning en uitvoering van al je orders

Meer grip op je transportprocessen

Stuur je transportbedrijf met de juiste informatie op het juiste moment

Kleine marges en een sterke concurrentie: de transportsector staat meer dan ooit onder druk. Je moet je logistieke processen scherp sturen en daar heb je de juiste informatie op het juiste moment voor nodig. Waar zijn er afwijkingen en waar moet je ingrijpen?

Dat vraagt om een geïntegreerde IT-oplossing. Een transport management systeem dat je het complexe planningswerk uit handen neemt én je financiële administratie op rolletjes laat lopen. TMS software die bijvoorbeeld ook ingewikkelde tariefstructuren en wet- en regelgeving ondersteunt.

Navitrans maakt een einde aan de eilandautomatisering in je organisatie. Transport management, planning, financiën, CRM: je brengt alles samen in één systeem dat alle verschillende vervoersmodaliteiten gelijktijdig ondersteunt.

transport circle - Transport

Wat Navitrans uniek maakt

Alles wat een modern transportbedrijf nodig heeft en meer!

Hét transport management systeem voor nationaal en internationaal opererende logistieke bedrijven met eigen transportfaciliteiten.

planning - Transport

Efficiënter Plannen

Hoe je planproces er ook uitziet, Navitrans heeft altijd het juiste tool om je opdrachten, materieel en mensen optimaal te plannen en tijdig bij te sturen.

rentabiliteit - Transport

Focus op rentabiliteit

Bereken de rentabiliteit van klanten, voertuigen, medewerkers en afdelingen met de uitgebreide mogelijkheden voor het verdelen van kosten en opbrengsten.
uitgebreide contr functionaliteiten - Transport

Uitgebreide controle

Handel orders correct af door in één oogopslag te controleren of alles klopt. Ontvang notificaties over benodigde documenten, emballage, wachturen etc.
standaard integraties - Transport

Standaard integraties

Integreer Navitrans met je andere systemen. Van boordcomputer tot APS-software en van scanapplicatie tot vrachtuitwisselingssysteem.
Microsoft logo wit - Transport

Ontwikkeld op Microsoft Dynamics 365 Business Central

Schaalbaar. Robuust. Toekomstvast.

navitrans device dummy V2 - Transport

Zien is geloven!

Wil je weten wat het Navitrans transport management systeem voor jouw bedrijf kan betekenen? We laten het je graag zien in een demonstratie op maat. Toegepast op jouw specifieke bedrijfsprocessen en vraagstukken. Is je planning complex? Gebruik je speciale tariefstructuren? Werk je internationaal of met veel partners? Wij gaan de uitdaging graag aan!