Navitrans warehouse management systeem

Alles in huis om je klanten de beste service te leveren

Volledig in controle

Zorg dat je warehouse processen automatisch aan de hoogste eisen voldoen

Flexibiliteit, snelheid, transparantie ‒ je klanten stellen hoge eisen aan je dienstverlening. Ze verwachten niet alleen dat je hun ingaande en uitgaande orders efficiënt en accuraat verwerkt. Maar ze willen ook op ieder moment weten waar hun goederen zijn en wat ermee gebeurt. Ze zijn op zoek naar een leverancier die ze volledig ontzorgd, ze verwachten value added logistics.

Het warehouse management systeem van NaviTrans ondersteunt al je warehousing activiteiten ‒ food en non-food. Met uitgebreide WMS-functionaliteit helpt de software je orders snel en efficiënt af te handelen, mensen en middelen optimaal in te zetten, kosten onder controle te houden en klanten naar wens te bedienen. Je weet precies wat er wanneer je warehouse in- en uitgaat en je wordt automatisch gewaarschuwd als er een voorraadtekort aankomt. Klanten voorzie je eenvoudig van alle gewenste informatie.

warehousing circle - Warehousing

Wat Navitrans uniek maakt

Alles wat een modern logistiek bedrijf nodig heeft en meer!

Hét warehouse management systeem voor public warehouses, expediteurs en transporteurs met een eigen public warehouse.

warehouse planning - Warehousing

Taakgestuurd plannen

Verdeel het werk op basis van prioriteit en kwalificaties. Plan mensen en ploegen per type taak, afhankelijk van capaciteiten en bevoegdheden.
track n trace - Warehousing

Slimme track & trace

Volg de bewegingen van alle soorten goederen op basis van lotnummer, vervaldatum, serienummer of fabricagenummer.
val activiteiten - Warehousing

Value added logistics

Zorg voor een eenvoudige planning, registratie en afrekening van waarde toevoegende werkzaamheden als samenvoegen en herpakken.
grafische scanning - Warehousing

Grafische Scanning

Laat medewerkers processen snel afhandelen met een mobiel apparaat, via een standaard vragenpad en inclusief kwaliteitscontroles met foto’s.
Microsoft logo wit - Warehousing

Ontwikkeld op Microsoft Dynamics 365 Business Central

Schaalbaar. Robuust. Toekomstvast.

navitrans device dummy V2 - Warehousing

Zien is geloven!

Wil je weten wat het warehouse management systeem van Navitrans voor jouw bedrijf kan betekenen? We laten het je graag zien in een demonstratie op maat. Toegepast op jouw specifieke bedrijfsprocessen en vraagstukken. Is je planning complex? Gebruik je speciale tariefstructuren? Werk je internationaal of met veel partners? Wij gaan de uitdaging graag aan!