Werken bij Rainbow Logistics IT

Waar logistiek en ICT elkaar ontmoeten

Groei samen met ons

Bij Rainbow Logistics IT realiseren we slimme ICT-oplossingen voor de logistieke sector, op basis van  Microsoft Dynamics 365. Onze mensen maken het verschil. Want zij zorgen ervoor dat onze klanten optimaal profiteren van hun oplossing voor transport management, warehouse management of forwarding management.

Vind je professionaliteit belangrijk? Ga je maximaal voor klanten? En hou je van een no-nonsense cultuur? Bekijk dan bij onze vacatures. Je werkt in een jong team, verdient een goed salaris en geniet van prima secundaire arbeidsvoorwaarden. En natuurlijk krijg je alle mogelijkheden om je te ontwikkelen in een richting die bij je past.

Onze vacatures

Kom jij ons team versterken?

Power Platform Consultant

Microsoft, Dynamics, Power Platform

 • Heb je ervaring met Microsoft Power Platform?
 • Heb je affiniteit met Microsoft Dynamics 365 Business Central (geen noodzaak, pre)?
 • Lijkt het je leuk om mooie oplossingen voor onze klanten te maken met dit platform gekoppeld aan onze software? Zowel maatwerk oplossingen als standaard producten?
 • Vind je het een uitdaging om mee te werken om het Power Platform een geïntegreerd onderdeel te laten worden van ons pakket aan dienstverlening?

Kom dan ons talentvolle, informele team van consultants, ontwikkelaars en support medewerkers aanvullen met jouw kennis en energie!

Rainbow Solutions BV bestaat uit 2 bedrijfsonderdelen, te weten Rainbow Logistics BV en Rainbow Crossmedia BV. Rainbow Logistics heeft 2 software oplossingen. Een ERP oplossing speciaal voor logistiek dienstverleners gebaseerd op MS Dynamics 365 Business Central (Navitrans) en een losstaand Transport Management Systeem genaamd TOPS. Rainbow Crossmedia BV heeft een ERP oplossing gebaseerd op MS Dynamics 365 Business Central (Printvis) en richt zich op bedrijven in de Print, Packaging en Fulfilment sector.

We zien veel mogelijkheden voor onze klanten om hun business processen nog efficiënter te maken door gebruik te maken van het Power Platform. Denk aan mooie dashboards, geautomatiseerde taken en workflows en communicatie tussen diverse software pakketten met Microsoft Flow of PowerBI. Ook PowerApps biedt mogelijkheden om processen efficiënter te laten verlopen en tevens leuker te maken voor onze klanten! Wij willen met het Power platform zowel klant specifieke oplossingen realiseren alsmede gestandaardiseerde te bedenken en te ontwikkelen die bij onze verschillende klanten kunnen worden ingezet.

Wat bieden we jou:

 • Salaris indicatie: 2.500,- tot 4.000,- afhankelijk van werkervaring
 • Bonus afhankelijk van bedrijfsresultaat en persoonlijke doelen
 • Lease auto, laptop en telefoon
 • Flexibiliteit in keuze werkplek en tijd
 • Leuke collega’s en werkplek

Wat vragen we van jou:

 • Ervaring met het Microsoft Power Platform
 • Kennis van en affiniteit met MS Dynamics 365 Business Central (pre)
 • Een hands on mentaliteit en assertiviteit
 • Creativiteit en oplossingsgerichtheid

Neem contact met ons op: mfl@rainbowsolutions.nl

Voor meer info, zie:

https://www.rainbowlogistics-it.nl

https://www.rainbowcrossmedia.nl

https://tops.rainbowsolutions.nl

Passen deze functies niet helemaal bij jou, maar ben je toch geïnteresseerd in een baan bij ons bedrijf? Ook dan komen we graag in contact met je! Stuur je e-mail met motivatie en cv naar Roderick Verhoef, Managing Director van Rainbow Logistics IT via rvh@rainbowsolutions.nl.

Ontwikkeld op Microsoft Dynamics 365 Business Central

Schaalbaar. Robuust. Toekomstvast.